REDŐNY KAZINCBARCIKA

A redőny az egyik legnépszerűbb árnyékolástechnikai eszköz, mivel számtalan előnyös funkciót ellát, amely megkönnyíti és kényelmesebbé teheti a napjainkat! Nyári melegben megakadályozza, hogy a nap felmelegítse otthonát, télen pedig kiváló plusz szigetelést biztosít és megtartja az otthon melegét! Komfortérzetünket nagyban javíthatja, megvédve bútorait illetve szobanövényeit is! A redőnyök könnyen szerelhetőek és egyszerűen működtethető.

MŰANYAG REDŐNY KAZINCBARCIKA

redőny-kazincbarcikaA műanyag redőny az árnyékolás legjobb megoldása. Kevés összegből kivitelezhető, annak ellenére, hogy milyen sok előnyt biztosít. Egyszerűen használható, tökéletes árnyékoló tulajdonságokkal, megóvja az ablakot. Télen a hidegtől, nyáron a melegtől védi meg a nyílászárót, növelve annak élettartamát. Nyáron hűvösen tartja a lakást, télen 3-4 C fokkal melegebb levegőt biztosít a redőny illetve a nyílászáró között.

A csendes működést egy speciális kefe sor biztosítja a redőny sínben. Ennek köszönhetően a redőny még szeles időben sem rázkódik.

redony_kazincbarcikaA redőnylécek  UV sugárzás álló nagy színválasztékából mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő elképzelését.

Egyaránt tökéletes fa-, illetve műanyag nyílászárókra is.

Működtetési megoldások

  • Gurtnival, zsinórral
  • Hajtókaros
  • Motor segítségével

ALUMÍNIUM REDŐNY KAZINCBARCIKA

redőnyös-kazincbarcikaredonyos-kazincbarcika

A redőny teljes mértékben alumíniumból készült. Magas fokú hőszigetelési képességgel. Nyáron hűvösen tartja az épületet, télen kint tartja a hideget. Az esetleges betörések ellen feltolás gátlója nyújt védelmet. Időjárás álló, így nagy hosszú életű. A redőnyléc sok színben választható.

A csendes működést egy speciális kefe sor biztosítja a redőny sínben. Ennek köszönhetően a redőny még szeles időben sem rázkódik.

A redőnyléc dupla falu és poliuretán habot tartalmaz, ennek köszönhetően nagy hő-, illetve hangszigetelő.

Működtetési megoldások

  • Gurtnival, zsinórral
  • Hajtókaros
  • Motor segítségével

VAKOLHATÓ REDŐNY

redőnyszerelő-kazincbarcika

Szerkezete megegyezik az alumínium redőnyével. A tok eleje egy speciális alumínium vakolósínnel készül.

Rendkívül hosszú élettartamú, maga a redőnytok a falba kerül beépítésre, így nem látható. Ajánlott új építésű ingatlanoknál, nyílászáró cseréknél, ház-, és lakásfelújítás során.

Ajánlat

Comments are closed.